WEDDING

Met naald en draad

L’histoire du lux dompelt je onder in een wereld van magie, wij denken en werken samen een schets uit van je bruidsjurk uit je dromen (waar je stiekem als klein meisje ook al van droomde) met de schets gaat onze top ontwerpster aan de slag om jouw droomjurk tot leven te brengen in haar Atelier.

Bruidskleden

Griet Bosselaers creëert moderne trouwkledij op maat, handgemaakt met liefde voor de bruid van morgen.

Samen met jou ontwerpen wij de ideale trouwoutfit waarbij we onze expertise blenden met jouw ideeën en wensen. Het resultaat is steeds een uniek trouwkleed op maat met oog voor elegantie en vrouwelijkheid. We vertrekken van onze basiscollectie of we starten van jouw eigen initiële idee. In ons atelier in Boechout kiezen we samen de juiste stoffen, kleur en pasvorm en in overleg passen we het ontwerp van je trouwjurk net zo lang aan tot je 100% tevreden bent.

De stijl van mijn trouwjurken is eerder modern, minimalistisch, elegant en vrouwelijk. Geen bombastische trouwjurken met heel veel parels, bling-bling, extreem veel volume in het rokgedeelte,.. De mama’s, getuigen of bruidsmeisjes van de bruid kunnen bij mij ook terecht voor een op maat gemaakt suitekleed. Ik kan voor hen op zoek gaan naar de juiste stof/kleur die ze in gedachten hebben.

Weddingplanner

Heb je geen idee waar je moet beginnen bij de organisatie van jullie bruiloft? Heb je geen tijd om hier de komende maanden mee bezig te zijn? Of laat je het liever over aan een echte organisatie-professional? Dan ga ik graag voor jullie aan de slag als weddingplanner!

Trouwadviesgesprek

Willen jullie je bruiloft graag zélf regelen, maar kun je toch wat hulp gebruiken bij de opstart? Dan kan ik jullie wellicht helpen in een trouwadviesgesprek! Dit kan in real life, maar bijvoorbeeld ook via een online gesprek.

Tijdens dit gesprek denk ik met jullie mee over bijvoorbeeld locatie, thema, styling en planning en kom ik met tips en adviezen. Na afloop van het gesprek zorg ik dat jullie alles wat we hebben besproken per mail ontvangen, samen met diverse checklists, sjablonen en/of contactgegevens van leveranciers. Zo kunnen jullie zelfverzekerd beginnen met het regelen van jullie bruiloft!

Neem nu contact op om een afspraak te maken!

€ 440,-
(exclusief eventuele reiskosten)