EVENEMENTEN

L’histoire du lux richt zich op het organiseren en coördineren van evenementen die zijn afgestemd op de wensen van de klant. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest, babyshower / genderreveal of een zakelijk evenement, wij gaan niets uit de weg om er samen met jou voor te zorgen dat het een event wordt om nooit meer te vergeten.

Vanuit verbinding onstaat kracht.

Wij adviseren en assisteren je graag bij de organisatie van jouw evenement. Denk hierbij aan een volledig verzorgd feest of items ervan. Daarnaast hebben we ook specials, neem daar gerust een kijkje en laat je verrassen. L’histoire du lux is gevestigd in Mechelen en werkzaam door heel België en ook daarbuiten.

Ben je benieuwd geworden naar onze diensten om jouw evenement een succes te laten worden, neem dan contact met ons op. Wij helpen jou graag.

Referenties & Partners

Trailer huren

Zoekt u een leuke foodtrailer die te huur staat? Eentje die volledig is uitgerust en waarin u lekkere hapjes en maaltijden kunt bereiden voor uw gasten? Of je de foodtrailer wil laten vullen met allemaal lekkers dat je maar kan wensen, bij L’histoire du lux is alles mogelijk. Bekijk dan zeker onze foodtrailers. Wij zijn de specialist in partyverhuur in geheel België. Al wat u nodig heeft voor een geslaagd feestje, van tenten tot foodwagens, springkastelen, verlichting, kinderanimatie huurt u eenvoudig bij ons.

Foodtrailer te huur voor uw feest

Onze foodtrailers zijn het hele jaar door te huur voor gebruik op allerlei feesten. Foodwagens zijn een leuke en originele manier om eten te bereiden voor uw gasten. Ongeacht of het een verjaardagsfeest is, een wijkfeest of een bedrijfsevent. Zeker op locaties waar u niet beschikt over een keuken, biedt een foodtruck de ideale oplossing. De foodtrailer die bij ons te huur is, beschikt over:

  • Zekeringkast: 2x32A
  • 10 stopcontacten
  • Verlengkabels van 20 m
  • Verloopkabels naar gewoon stopcontact
  • Werkbanken in rvs
  • Dubbele spoelbak met waterkraan
  • Proper en vuilwaterreservoir (geen wateraansluiting nodig)
  • Kassa
  • Koelkast 

 Zo beschikt u over alles wat u nodig heeft in één handige foodtruck. Het gebruik van friteuses is echter verboden in onze huurtrailers.

Wedding

Heb je geen idee waar je moet beginnen bij de organisatie van jullie bruiloft? Heb je geen tijd om hier de komende maanden mee bezig te zijn? Of laat je het liever over aan een echte organisatie-professional? Dan ga ik graag voor jullie aan de slag als weddingplanner!

Trouwadviesgesprek

Willen jullie je bruiloft graag zélf regelen, maar kun je toch wat hulp gebruiken bij de opstart? Dan kan ik jullie wellicht helpen in een trouwadviesgesprek! Dit kan in real life, maar bijvoorbeeld ook via een online gesprek.

Tijdens dit gesprek denk ik met jullie mee over bijvoorbeeld locatie, thema, styling en planning en kom ik met tips en adviezen. Na afloop van het gesprek zorg ik dat jullie alles wat we hebben besproken per mail ontvangen, samen met diverse checklists, sjablonen en/of contactgegevens van leveranciers. Zo kunnen jullie zelfverzekerd beginnen met het regelen van jullie bruiloft!

Neem nu contact op om een afspraak te maken!

€ 440,-
(exclusief eventuele reiskosten)