WEDDINGPLANNER

Heb je geen idee waar je moet beginnen bij de organisatie van jullie bruiloft? Heb je geen tijd om hier de komende maanden mee bezig te zijn? Of laat je het liever over aan een echte organisatie-professional? Dan ga ik graag voor jullie aan de slag als weddingplanner!

In een uitgebreid kennismakingsgesprek bekijken we wat jullie wensen en ideeën zijn en of er natuurlijk een klik is, ook niet onbelangrijk! Jullie ontvangen altijd een offerte op maat en uiteraard zet ik alle afspraken duidelijk op papier.

Vervolgens ga ik voor jullie aan de slag met het organiseren van de bruiloft zoals die volledig bij jullie past, in België of in het buitenland. Hierbij houden we uiteraard geregeld contact. Ik ben aanspreekpunt voor alle leveranciers en put hierbij uit mijn netwerk van professionals. Je zult merken dat een weddingplanner jullie enorm veel werk (en stress!) uit handen neemt.

Op de dag zelf ben ik aanwezig als ceremoniemeester zodat jullie je vrienden of familie niet met deze taak hoeven te belasten en jullie én de gasten alleen maar hoeven te genieten van JULLIE dag!

Neem nu contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Vanaf € 2650
(exclusief materiaal en eventuele reiskosten)